Használja reklámként a céges lufikat!

A lufikat mindenki szereti.

A gyerekek egyszerű játékként tekintenek rájuk, a felnőttek megfizethető, ám de mutatós dekorációs elemként gondolnak a léggömbökre, míg a cégek remek reklámajándék mivoltukat aknázzák ki olyan alkalmakkor, mikor szolgáltatásaikat, termékeiket kívánják népszerűsíteni.

Promóciós események alkalmával, céges bemutatkozó rendezvények szervezésénél vagy kiállításokon való részvételnél a reklámajándékok sorában kézenfekvő megoldások, amik rendkívül kreatívan és sokoldalúan felhasználható figyelemfelkelő elemek.

szitázott céglogós lufi

Az arculat és a céges lufik kapcsolata

Bizonyítottan azok a cégek maradnak meg jobban az emberek emlékezetében, amiknek egységes, jól beazonosítható arculatuk van. Arculatról olyankor beszélünk, mikor egy bizonyos elképzelés mentén ugyanazt a logót, színt, betűtípust és formát használják a cégek, és így maradnak meg a partnereik, konkurenseik és potenciális vásárlóik emlékezetében.  Ezeket az arculati tényezőket felhasználva élhet népszerű szolgáltatásunk egyikével, a reklám és céges lufi nyomással, aminek lényege, hogy minta nélküli, színes lufikra rányomjuk az Ön által kért céges logót, emblémát, feliratot.

Ne költsön vagyonokat, rendeljen megfizethető áron céges lufikat!
A lehetőségek tárháza végtelen, hiszen egyedi kéréseknek eleget téve olyanra alakíttathatja a reklám lufikat, amilyenekre csak szeretné. Másik fontos érv a céges lufik mellett, hogy mivel ezek szitanyomással készülnek, ezért rendkívül költséghatékonyan tud belőlük rendelni akár nagyobb mennyiséget is, ami így nem terheli meg a pénztárcáját sem. A szivárvány minden színében kapható léggömbjeink bármilyen dizájnhoz remekül passzolnak, így kompromisszummentesen alakíthatóak cége arculatához.

Cége életében fontos esemény következik, vagy az elkövetkezendőkben fogják tartani a vállalat bemutatkozó rendezvényét?
Kérjen árajánlatot céges lufi szitázásra!

 

VÁLASZTHATÓ LUFIK AJÁNLATKÉRÉS

 

Köszönjük, ha megosztja!