Lufi emblémázás, feliratozás

Céges emblémával ellátott, logózott lufik

Számos alkalom van az életben, aminek az ember, ahogy mondani szokás, megadja a módját, és ez a díszítésben, dekorációban is megmutatkozik. A család legifjabb tagjának rendezett szülinapi zsúr, egy profi céges rendezvény, egy lazább stílusú lánybúcsú vagy akár egy megható ballagás is olyan esemény, amelynek jelentősége és fénye tovább emelhető a jól eltalált kiegészítőkkel, többek között léggömbökkel. A lufi emblémázás tökéletes megoldás, hiszen teljes mértékben személyre, cégre, illetve alkalomra szabható.

 

VÁLASZTHATÓ LUFIK AJÁNLATKÉRÉS

 

 

lufi emblémázás, feliratozás

 

Lufi feliratozás Budapesten és országosan

Cégünk bármilyen alkalomra vállal lufi feliratozást, gyakorlatilag bármekkora mennyiségben, hiszen egy sokszorosító eljárásról van szó. Legyen szó vicces üzenetet hordozó léggömbről vagy arculatot bemutató céges lufiról, nálunk számtalan szín és többféle méret körül választhatja ki az igényeinek megfelelő terméket. Magas minőségben dolgozunk mind a lufi anyagát, mind a feliratozás színvonalát tekintve, miközben Budapesten és országosan is teljesítjük a rendeléseket.

Hagyományos és héliumos lufik

Az emblémázást semmilyen szempontból nem befolyásolja, hogy levegővel vagy héliummal töltött léggömböket használunk. Ugyancsak nincs kihatással a lufi emblémázására, ha a termék pálcikázással együtt kerül megrendelésre. Amennyiben a feliratozásra azért van szükség, mert a lufi a reklámhordozó felület szerepét tölti be, szükséges lehet az egyszerű mozgathatóság, amit a pálca maradéktalanul biztosít.

Gyors megoldás

Bár a precíz emblémázás fegyelmezett munkát igényel, maga a folyamat – a sokszorosításnak köszönhetően – nem túl időigényes, így nem kell már hónapokkal az esemény előtt megrendelni a lufikat. Ha például céges rendezvény lebonyolítására készül, bőven marad ideje tökéletesíteni a dekoráció minden apró részletét, nem kell kapkodnia a feliratozott léggömbök megrendelésével – mindamellett, hogy az utolsó pillanatra hagyni sem célszerű. Akárhogy is, velünk a lufi feliratozás Budapesten és országosan is zökkenőmentes, vegye igénybe szolgáltatásunkat!

 

VÁLASZTHATÓ LUFIK AJÁNLATKÉRÉS

 

Köszönjük, ha megosztja!