Léggömb dekoráció

Lufi dekoráció esküvőre, rendezvényekre

Egy olyan jelentős eseményre, mint egy esküvő vagy egy céges születésnap, nagyszabású és látványos dekoráció dukál. A különböző színű és mintájú léggömbök, valamint a belőlük készített egyedi alkotások nemcsak a szertartás pompáját emelik, hanem a lakodalom hangulatát is ünnepélyesebbé, emelkedettebbé teszik. A dekoráció készülhet sima léggömb felhasználásával, de a feliratozott, logózott lufik is roppant népszerűek, sőt az esküvői ajándék lufik is egyre inkább népszerűbbek.

 

VÁLASZTHATÓ LUFIK AJÁNLATKÉRÉS

 

Lufi dekoráció esküvőre, rendezvényekre

A végtelenségig variálható

A lufiból kreált dekorációkban az a legjobb, hogy az alkotásoknak tényleg csak a képzelet szab határt. Bármilyen színvilágot is szeretnénk megteremteni az adott eseményen, bármilyen kreáció is született meg a tervezőasztalon, a nálunk kapható lufikkal ez minden esetben kivitelezhető, hiszen a kínálatunkban szereplő termékek nagyon széles színskálát ölelnek fel. A lufik levegővel és héliummal egyaránt tölthetők, ami szintén fontos szempont a felhasználhatóság szempontjából.

Egyedi darabok – hab a tortán

Minden dekorációt feldobhatunk néhány különleges mozzanattal. Noha a fényképes lufik inkább egyedi ajándéknak számítanak, adott esetben egy jól megtervezett esküvői dekoráció fődíszét is jelenthetik. Az ilyen típusú léggömbök különlegessé és páratlanná varázsolják még a legszokványosabb, legegyszerűbb díszítéseket is.

 

VÁLASZTHATÓ LUFIK AJÁNLATKÉRÉS

 

Köszönjük, ha megosztja!