Céges reklám lufik

Céges lufik logózással, reklám lufik

Bizonyára mindenki tisztában van azzal, hogy a lufik a gyerekzsúrok, ballagások és esküvők elmaradhatatlan dekorációs kellékei, de nem árt tudni, hogy a léggömbök a különféle céges rendezvényekre és reklámnak is tökéletes választást jelentenek. A logózott lufik egyik legnagyobb előnye, hogy kifejezetten látványosak, magukra vonják a figyelmet, ebből kifolyólag pedig nagyon jó reklámhordozók. Az a tény, hogy a reklám lufik ára a legjutányosabb megoldások közé sorolják léggömböt, mint a reklám eszközét, szintén sokat nyom a latban, amikor döntenünk kell a céges rendezvény, promóció, kiállítás vagy egyéb esemény arculatát illetően.

 

VÁLASZTHATÓ LUFIK AJÁNLATKÉRÉS

 

 

céges lufi logózás, reklámlufi

 

További érvek a céges lufik mellett

Tudvalévő, hogy a léggömb vonzza a tekintetet, ennek köszönhetően a lufi reklám kimondottan szerencsés és eredményes megoldás lehet, ha reklámozni, népszerűsíteni szeretnénk vállalkozásunkat, termékeinket. További érv lehet mellette, hogy a reklám lufi szitanyomással készül, amely technika egy sokszorosító eljárás, ennek megfelelően pedig kimondottan alacsony darabonkénti lufi logózás árat jelent, kiváltképp nagyobb mennyiségű megrendelés esetében.

Promóciók és egyéb céges rendezvények szervezésekor ugyancsak nyomós érv lehet a léggömbhasználat mellett, hogy a lufi lényegében bármilyen arculathoz alkalmazható. A rendelkezésre álló léggömbök meglehetősen széles színskálán mozognak, és a nyomtatást illetően sincsenek akadályok, így a logóztatás könnyűszerrel igazítható bármilyen jellegű cég design-jához, elvárásaihoz.

Gyors és egyszerű kivitelezés

Céges rendezvények alkalmával az ár mellett az is fontos szempont, hogy milyen gyorsan készül el a megrendelt dekoráció, reklám vagy ajándék, és a lufi e tekintetben is verhetetlennek bizonyul. Nem kell heteket várni arra, hogy elkészüljenek a megrendelt termékek, hiszen a professzionális lufi feliratozás kimondottan gyors folyamat.

Ismerje meg termékeinket, és kérjen ajánlatot néhány egyszerű lépésben!

 

VÁLASZTHATÓ LUFIK AJÁNLATKÉRÉS

 

Köszönjük, ha megosztja!