SZOLGÁLTATÁSAINK

Komplex megoldások

A Lufi Print-nél arra törekszünk, hogy ügyfeleink számára minél komplexebb megoldásokkal szolgáljunk. Tevékenységünk ezért korántsem merül ki léggömbök készítésében és forgalmazásában, számos egyéb területen is állunk rendelkezésére. Tudjon meg többet szolgáltatásainkról, és keressen minket bizalommal, amennyiben további kérdései vannak!

 

VÁLASZTHATÓ LUFIK AJÁNLATKÉRÉS

 

Céges lufik, reklám lufik készítése logózással igény szerint

A lufi, mint reklámfelület tökéletes választás különféle céges promóciókhoz és rendezvényekhez, hiszen olcsó megoldás, és általa rengeteg emberhez eljuttatható a vállalkozás üzenete, illetve megerősíthető a cég piaci jelenléte. Mivel a Lufi Printnél számtalan színben és többféle méretben érhetők el a léggömbök, gyakorlatilag nincs olyan cég, amelyik ne találná meg nálunk a profiljához passzoló reklámfelületet. A logót, szlogent szitanyomással visszük fel a felületre, aminek köszönhetően gyorsan és nagy számban tudunk céges lufikat gyártani a megrendelők óhajának megfelelően, így kis-, közép- és nagyvállalatok igényeit is maradéktalanul ki tudjuk szolgálni.

Lufi emblémázás, feliratozás egyedileg, léggömbök minden alkalomra

Egy jeles eseményre, ünnepre, rendezvényre vagy bulira számtalan módon felkészülhetünk, de az emblémákkal díszített, feliratokkal ellátott léggömbök szinte minden esetben a kézenfekvő megoldások közé tartoznak. Az egyedi feliratozásnak köszönhetően kifejezetten személyre szabható egy lánybúcsú vagy egy ballagás, de akár egy termékkampány is könnyedén népszerűvé tehető, hiszen az egyedi léggömbök használata lehetőséget teremt arra, hogy búcsút intsünk a tucatjellegű megoldásoknak.

Egyedi fényképes lufik gyártása rendelésre

Ha egy családi, baráti eseményt igazán meghitté szeretnénk varázsolni, akkor járunk el a legjobban, ha minél személyre szabottabb megoldásokhoz folyamodunk úgy az ajándék, mint a dekoráció tekintetében. Gondoljunk csak bele, milyen népszerűek például a fényképes torták – és miért lenne ez másképp a léggömbök esetében? Egy egyedi fényképes lufi az ajándék részét is képezheti, de díszítő elemnek is tökéletes választás többek között születésnapokon, lánybúcsúkon vagy esküvőkön. Ezzel a megoldással bármelyik korosztálynál sikert arathatunk,

Léggömb dekoráció esküvőkre, rendezvényekre  

A lufi az esküvők és rendezvények elmaradhatatlan dekorációs kelléke – talán nem is létezik olyan jeles esemény, ahol ne találkoznánk ezzel az egyszerű, mégis rendkívül mutatós és hatásos megoldással. Sokoldalú felhasználhatóságának csak a képzelet szab határt, a páratlanul széles szín- és méretválasztékból adódóan pedig gyakorlatilag bármilyen megálmodott dekoráció létrehozható vele. Az igényekhez és elképzelésekhez igazodva a lufi lehet héliummal vagy levegővel töltött, sima, feliratozott vagy egyedi fényképpel ellátott, klasszikus árnyalatú vagy speciális színű, kicsi, nagy vagy közepes méretű. Nincs még egy dekoráció, amely ár-érték arányban felveheti a versenyt a léggömbbel, arról nem is beszélve, hogy kifejezetten gyorsan elkészíthető és lebontható.

Léggömbök és tartozékok értékesítése

Raktárunkban több százezer lufi pihen a polcokon, standard, kristály és metál színekben egyaránt. Ami pedig a méretválasztékot illeti, 28, 30 és 35 cm-es modellek közül válogathat, amiket igény szerint emblémázunk is Önnek. Ha megtetszett valamelyik ajánlatunk, nincs más dolga, mint megadni a léggömb méretét és színkódját, valamint a szükséges mennyiséget. Ránk bízhatja a design megtervezését is, hiszen felkészült grafikus kollégákkal dolgozunk. Amennyiben pedig saját mintát használna, elküldheti nekünk egy vektorgrafikus fájlban. A tökéletes összhatás érdekében érdemes minőségi tartozékokat is választani a léggömbök mellé. Egy tartópálca és a hozzávaló csésze elengedhetetlen, ha nagyobb kompozíciókat szeretne készíteni a lufikból, vagy ha ügyfeleinek kívánja átadni a ballonokat reklámajándékként. Nálunk igazán kivételes áron juthat hozzá a kiegészítőkhöz – keressen minket a részletekért!

Léggömbök fújása levegővel vagy héliummal

Hogy a hélium- vagy a levegőtöltet az ideális választás, az nagyban függ a lufi felhasználási módjától. Ha a gyerekpartin a légvárat akarjuk feltölteni léggömbökkel, a levegő a jó döntés. Ezzel szemben egy esküvőn, ahol a vendégek szélnek ereszthetik a lufikat, a hélium a jó választás. Természetesen lehetősége van kombinálni is a tölteteket rendelésénél; ebben az esetben a lufik egy részét levegővel, míg a többit héliummal töltjük meg.

Héliumos és levegős lufik kiszállítása

Kiszállítás szolgáltatásunknak köszönhetően Önnek nincs más teendője, mint kiválasztani a tökéletes lufit céges vagy magánrendezvényére, valamint megadni a mennyiséget és a címet. A többi már a mi feladatunk. A héliummal vagy levegővel töltött léggömböket kiszállítjuk, ezzel is megkönnyítve az Ön dolgát. Nem kell autóról gondoskodnia, és azon sem kell aggódnia, hogy a lufik épségben eljutnak-e a helyszínre. Egy esküvő, fontos szülinap vagy éppen egy céges rendezvény kapcsán kiemelten fontos, hogy a dekoráció időben a helyszínre érkezzen akkor is, ha nagyobb mennyiségről van szó. Vegye igénybe kiszállítás szolgáltatásunkat, ha szeretne biztosra menni!

Elektromos fújógép-bérlés

Megtalálta a tökéletes lufikat, de nem szeretne sokat bajlódni a felfújásukkal? Elektromos készülékeink jelentősen felgyorsítják és megkönnyítik a folyamatot, cégünktől pedig igazán kedvező feltételek mellett bérelheti ki a megfelelő berendezéseket. Érdemes fújógépeinket választani, ha nagyobb mennyiségű léggömbről van szó, vagy ha folyamatosan újabb és újabb lufikra van szükség (pl. egy gyerekzsúron). Megbízható készülékeink igazán könnyen használhatók, kezelésükhöz semmilyen különleges ismeretre nincs szükség. A fújógépek levegővel és héliummal egyaránt használhatók, így igényeinek megfelelően töltheti fel léggömbjeit.

Héliumpalack-bérlés

Egy léggömb akkor a legcsodásabb, ha szépen lebeg a levegőben. Így akár pompás csokrok is készíthetők, melyek igazi ékkövei lesznek minden rendezvénynek. A hélium palackot megvásárolni nem pusztán drága mulatság, de felesleges kiadás is, hiszen az esemény után nincs rá szükség. A cégünk által kínált bérlési lehetőséggel remek áron juthat hozzá a palackokhoz, melyeket használat után visszaveszünk Öntől. Többféle kiszerelés közül is választhat, így kisebb és nagyobb rendezvényekre egyaránt bérelhet megfelelő űrtartalmú palackot. A bérlési konstrukciókról többet is megtudhat munkatársainktól.

Vásárlás kényelmesen

Ajánlatkérő űrlapunk használatával pillanatok alatt leadhatja rendelését. Az elkészült lufikat igény esetén kiszállítjuk Önnek az ország bármely pontjára, emellett személyesen is átveheti őket a solymári Auchanban, akár hétvégi napokon is. Ha minket választ, biztosra veheti a gyors és pontos munkavégzést, lufijainkat pedig Olaszország legnagyobb léggömbgyártójától szerezzük be, így a minőségre sem lehet majd panasz.

Válasszon minket, tegye különlegessé rendezvényeit egyedi léggömbökkel!

 

VÁLASZTHATÓ LUFIK AJÁNLATKÉRÉS

 

Szolgáltatásaink

Köszönjük, ha megosztja!