Szezonális és alkalmi lufik

A lufik kedvelt dekorációs kellékek, hiszen végtelen variálhatóságuknak és látványos színeiknek köszönhetően bármilyen esemény kereteibe könnyen beilleszthetők, és sajátos módon emelik annak fényét. A lufidekorációkkal vagy egyedi lufinyomtatással jelölhetjük az alkalom hangsúlyait, ami lehet hagyományos ünnep, jeles életesemény, de akár egy hétköznapi baráti találkozót is ünnepire hangolhatunk.

A variációs lehetőségeknek csak a képzelet szab határt, cégünknél többféle méret és szín közül válogathat, hogy az eseményhez tökéletesen passzoló díszítést megtalálja, vagy akár egyedi ötleteit is megvalósíthassa a lufinyomtatás technikájának köszönhetően.

Céges rendezvények, termékkiállítások, üzletnyitás

A versenyszférában különösen fontos, hogy a minőségi szolgáltatás mellett egyedi arculattal és megoldásokkal különböztessük meg magunkat a konkurenciától. Egy új cég beharangozásának vagy meglévő vállalkozás népszerűsítésének ideális eszköze lehet a vállalat logójával, márkajelzéssel vagy akár szlogennel ellátott lufi.

Ezzel a látványos vizuális megoldással biztosan megragadjuk a leendő ügyfelek figyelmét, akik így tudni fogják, hogy mire számíthatnak tőlünk a jövőben. A hatást fokozhatjuk, ha a cég profiljához illeszkedő színeket és dizájnt választunk.

szezonális és alkalmi lufik

Születésnapok, első születésnap, 18. születésnap, 50. születésnap

A születésnap remek alkalom arra, hogy valami igazán ütős ötlettel álljunk elő. A lufi dekorációs elemként nagy mennyiségben bevethető, csak rajtunk múlik, hogy ellepi a teret, vagy alakzatba rendezve csüng alá a mennyezetről, esetleg bokrétaként hullámzik a sarokban. Bárhogyan is tervezzük, a luficsoda garantált hangulatteremtő és –fokozó erejű.

Ajándékként is nagyszerű ötlet, főleg a személyre szabott fényképes vagy feliratos változatok válnak maradandó emlékké.

Bálint-nap, szerelem

A megszokott csoki-virág kombináció helyett meglephetjük szerelmünket egy lufira nyomtatott szerelmi vallomással, de feltárhatjuk legmélyebb érzéseinket akkor is, ha a kedvenc közös fényképet álmodjuk meg a léggömbre. Párunk vélhetően lelkesedni fog bármelyik megoldásért.

Esküvők, gratulációk, évfordulók

Az esküvők és lagzik elengedhetetlen tartozéka a lufidekoráció. Egy lufikavalkádban fürdő esküvő sokkal látványosabb, és világgá kürtöli a pár boldogságát. De ki mondta, hogy nem lehet belőle személyre szabott nászajándék is akár? Ajándékunk garantáltan egyedi lesz, ha léggömbre nyomtatott jókívánságunkkal vagy a róluk készült közös fotóval örvendeztetjük meg a friss házasokat.

Ballagás, szalagavató

Az ember életének mérföldköveit markáns események jelzik: az óvodai, középiskolai, majd az egyetemi ballagás, a felnőttkor küszöbén az érettségi és a szalagavató. Ezeket a meghatározó pillanatokat még emlékezetesebbé tehetjük egy különleges, egyedivé alakított léggömb ajándékozásával.

A felsoroltakon kívül a nyomtatott léggömbök és dekorációk bármilyen esemény tökéletes kiegészítői lehetnek, ezért bármely ötlet vagy egyedi megrendelés esetén keressen minket bizalommal!

 

VÁLASZTHATÓ LUFIK AJÁNLATKÉRÉS

 

Köszönjük, ha megosztja!