Lufi nyomás bármilyen alkalomra

Mindegy, hogy esküvő, keresztelő vagy születésnap előtt állunk, céges partit tervezünk, vagy romantikus légyottra készülünk, izgatottságunkban hajlamosak vagyunk megfeledkezni a dekorációról.

Pontosabban a dekoráció oszlopos tagjairól, a léggömbökről. Mert minden asztalra kerül dísz, a virágcsokrok is a helyükön vannak, a zsebkendőt is bekészítettük már – de ó, jaj, a lufikat elfelejtettük!

feliratozott lufi szitanyomással

Léggömbök, az események fénypontjai

A lufik benti és kinti helyszíneken is jól alkalmazhatók, hiszen bármilyen környezetben jól mutatnak. Akár egy tornateremben, templomban, vendéglőben vagy zöld kertben kapnak helyet, pompás kinézetükkel azonnal ámulatba ejtenek minket.

Színek és formák tekintetében pedig határ a csillagos ég. Egyesek az egyszerűbb, mintanélküli darabokat kedvelik, mások a formázott, ún. szobor lufikat, megint mások pedig a díszített, feliratozott vagy fényképes léggömböket. Utóbbi technikát alkalmazva igazán egyedi kreációk születhetnek.

Mi fán terem a lufi nyomás?

A lufi nyomtatás szitázással történik, így biztosak lehetünk abban, hogy a kiválasztott minták és feliratok vagy fényképek eredeti minőségben kerülnek a léggömbökre. Nem számít, hányszor megy végbe a sokszorosítás, a minőség az utolsó daraboknál is pontosan olyan lesz, mint az elsőknél. A lufi nyomás ára előre tervezhető: ha tudjuk, hány darab lufira van szükségünk, milyen mintát szeretnék, levegős vagy héliumos lesz a töltés, illetve akarjuk-e, hogy felpálcázzák a léggömböket, akkor gyorsan kiszámolhatjuk az árat.

De száz szónak is egy vége. Felejtsük el a légből kapott ötleteket, döntsünk a lufi nyomás mellett!

 

VÁLASZTHATÓ LUFIK AJÁNLATKÉRÉS

 

Köszönjük, ha megosztja!